Top
Airfix Gloster Javelin FAW.9/9R 1:48
  • Airfix Gloster Javelin FAW.9/9R 1:48
65,00

De Gloster Javelin werd ontwikkeld in de jaren 1950 als een twee-zetel, alle weersomstandigheden interceptor. Presenteren met de RAF tijdens de late jaren 1950 en een groot deel van de jaren 1960, de Javelin was het laatste vliegtuig naar de naam Gloster dragen.

Een onderscheidend vechter, de Javelin was uitgerust met een brede delta vleugel en een grote vinnen T-Tail. De kanonnen werden geplaatst in de vleugel, teruggrijpen naar een vroeger tijdperk van vechter ontwikkeling, maar de raket bewapening werd cutting edge. Het doorlopen van negen merken in een korte carrière, de Javelin had een onrustige ontwikkeling, met zijn enige actie tijdens de Maleise campagne 1963-1966 komen.

Dit is de eerste spuitgiet 1:48 Gloster Javelin te produceren en omvatten: gedetailleerd toegangsladder, optioneel open of gesloten kap, verwisselbare inlaat- en jet rozetten, samen met optionele gedetailleerde bewapening en brandstoftanks. Het model heeft ook poseable liften, rolroeren, roer, kleppen en remkleppen.

Artikelnummer: A12007

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code