Top
Airfix Westland Lynx HMA 8 Gift Set 1:48
  • Airfix Westland Lynx HMA 8 Gift Set 1:48
39,99

De Lynx is een snelle, wendbare en veelzijdige helikopter die heeft gezien meer dan 30 jaar dienst bij de Koninklijke Marine. Het is ook de maritieme helikopter keuze voor veel andere marines over de hele wereld.

Het voorzien samengestelde hoofdrotorbladen, zogenaamde CMRBs, evenals een superieure sensor uitrusting. De neus gemonteerde Sea Owl warmtebeeldcamera geïntroduceerd in de Mk 8, als HMA 8 in de Royal Navy bekend, voorzien van een passieve identificatie vermogen. De toevoeging van deze sensor vereist de herpositionering van de zee Spray radar in een radome onder de neus. Het introduceerde ook een reeks andere avionice upgrades, evenals een nieuwe staartrotor, zoals gebruikt bij het leger AH7 Lynx.

De Royal Navy versie wordt geëxploiteerd door de Fleet Air Arm en heeft tal van rollen. Haar belangrijkste rollen zijn anti-oppervlakte oorlogvoering (ASuW) en anti-submarine oorlogvoering (ASW). De ASuW mogelijkheid wordt vaak gebruikt in de strijd tegen piraterij, drugs counter and Maritime Counter Terrorism (MCT) operaties. Een begonnen Lynx gewapend met Sea Skua anti-schip raketten in staat stelt een oorlogsschip om vijandelijke eenheden te slaan meer dan 100 mijl afstand. De bijrollen zijn onder andere Search and Rescue (SAR) helikopter Delivery Service (HDS) en artillerie spotten.

Paint Scheme - Westland Lynx HMA 8, 208 Flight HMS Gloucester Ship's Flight 2011, 815 Naval Air Squadron, Royal Naval Air Station, Yeovilton, Somerset, Groot-Brittannië

Inhoud:

    
8 x AcrylVerven
    
2 x Borstels
    
2 x Poly Cement
    
Westland Lynx HMA 8

Airfix Gift Sets zijn ideaal voor de meer gevorderde modelbouwers en omvatten lijm, acryl verf en borstels.

Artikelnummer: A50112

Verwachte levertijd: 3 werkdagenVoorraad: 1
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code